28 de febr. 2011

LLOM A LA PROVENÇAL

Poseu un llom sencer a marinar amb oli, sal, pebre i herbes provençals unes 10 hores.
Llavors el poseu al forn a 180ºC una mitja hora.
Se serveix tallat amb el suc per sobre.
També es pot fer amb filet de porc.

6 comentaris:

  1. Hola Nuria, he vist la teva recepta a i jà ting gana, segur que ho provaré de fer,dons em sembla que fà honor al teu titol del teu blog
    Fins aviat........

    ResponElimina
  2. bon dia nuria Bona cuina

    ResponElimina
  3. hola Nuria com pots veure,ens tens a tots esperant els teus plats.

    ResponElimina
  4. nuria si en tens alguna recepta de pastissos, seria guai.....

    ResponElimina
  5. hola Nuria ,no veig cap mes recepta,a veure si en poses alguna que sigui bona i rápida.......

    ResponElimina