La idea és fer un recull de receptes fàcils i ràpides, per a la gent que disposa de poc temps, però amb ganes de menjar bé.
28 de febr. 2011
LLOM A LA PROVENÇAL
Poseu un llom sencer a marinar amb oli, sal, pebre i herbes provençals unes 10 hores. Llavors el poseu al forn a 180ºC una mitja hora. Se serveix tallat amb el suc per sobre. També es pot fer amb filet de porc.
Hola Nuria, he vist la teva recepta a i jà ting gana, segur que ho provaré de fer,dons em sembla que fà honor al teu titol del teu blog Fins aviat........
Hola Nuria, he vist la teva recepta a i jà ting gana, segur que ho provaré de fer,dons em sembla que fà honor al teu titol del teu blog
ResponEliminaFins aviat........
he vist una recepte que m´agrada
ResponEliminabon dia nuria Bona cuina
ResponEliminahola Nuria com pots veure,ens tens a tots esperant els teus plats.
ResponEliminanuria si en tens alguna recepta de pastissos, seria guai.....
ResponEliminahola Nuria ,no veig cap mes recepta,a veure si en poses alguna que sigui bona i rápida.......
ResponElimina